https://www.groengrunn.nl

Privacy is voor iedereen belangrijk. Om die reden leg ik je graag uit wat voor gegevens ik van je verzamel, hoe ik dat doe en waarom ik dat doe.
Mocht je hierover vragen of twijfels hebben, dan mag je altijd contact met mij opnemen door een e-mail te sturen naar het volgende adres:
evelijn@groengrunn.nl

Laatst bijgewerkt op: 31-3-2019

Persoonsgegevens

Op Groen Grunn bied ik je de mogelijkheid om te reageren op mijn posts en op reacties van andere mensen. Je kunt ervoor kiezen om bij je reactie je naam en e-mailadres achter te laten, zodat anderen kunnen zien wie de reactie heeft geplaatst. Zodra je dan op verzenden drukt, worden de gegevens opgeslagen op mijn website, zodat je naam en e-mailadres altijd kunnen worden weergegeven.

Daarnaast is er de optie om je te abonneren op mijn blog. Dat betekent dat je via e-mail een bericht krijgt als er op Groengrunn.nl een nieuwe post wordt geplaatst. Ook hiervoor sla ik je e-mailadres op.

Ik heb niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Omdat ik niet kan controleren of bezoekers ouder zijn dan 16 jaar, raad ik ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via evelijn@groengrunn.nl, dan verwijder ik deze informatie.

Hoe lang je persoonsgegevens worden bewaard

Zolang een blogpost online staat, staan de reacties op die blogpost ook online. Dat betekent dat zodra ik een blogpost verwijder, jouw reactie daarop met eventueel je naam en e-mailadres ook wordt verwijderd, omdat het dan niet meer nodig is om die informatie te bewaren. Jouw gegevens zijn enkel gekoppeld aan de blogpost waaronder ze staan, ik sla je gegevens dus niet elders op. Wil je je reactie graag verwijderd hebben? Neem dan contact met me op via evelijn@groengrunn.nl, dan zal ik daarvoor zorgen.

Het delen van je persoonsgegevens met derden

Ik verkoop jouw gegevens niet aan derden en zal ze alleen delen als dat nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies

Ik gebruik een aantal cookies op Groen Grunn. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die worden geplaatst in de browser van je telefoon, computer of tablet. Zonder toestemming zal ik nooit cookies plaatsen, mijn website zorgt er namelijk voor dat dit alleen gebeurt als je toestemming hebt gegeven.

Op mijn website plaats ik advertenties. Deze advertenties worden gegenereerd door Google Adsense. Google Adsense plaatst, indien je akkoord gaat, een cookie die ervoor zorgt dat je advertenties ziet die op jou van toepassing zijn. Als je gepersonaliseerde advertenties in het algemeen wil uitzetten (dus niet alleen voor groengrunn.nl), dan kun je dat doen op https://adssettings.google.com/.

Cookies kun je te allen tijde verwijderen via de instellingen van je browser. Je kunt daar ook instellen dat je helemaal niet wil dat websites cookies plaatsen.

privacy_embeds groengrunn.nl 30 dagen geldig Deze cookie onthoudt dat je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies. Hij blijft standaard 30 dagen staan, zodat je niet elke keer toestemming hoeft te geven voor cookies als je mijn website bezoekt.
comment_author groengrunn.nl 12 maanden geldig Als je het vakje aanvinkt om je naam, e-mailadres en website in de browser op te slaan voor de volgende keer dat je reageert, dan wordt je naam in deze cookie opgeslagen.
comment_author_email groengrunn.nl 12 maanden geldig Als je het vakje aanvinkt om je naam, e-mailadres en website in de browser op te slaan voor de volgende keer dat je reageert, dan wordt je e-mailadres in deze cookie opgeslagen.
test_cookie doubclick.net 1 dag geldig Deze cookie bekijkt of je browser cookies ondersteunt.
IDE doubclick.net 13 maanden geldig Deze cookie bekijkt wat je interactie is met een advertentie (bekijken of klikken), zodat advertenties kunnen worden getoond die meer op jou van toepassing zijn. De cookie kan worden uitgelezen door zowel Google als door de partners die advertenties plaatsen via het advertentienetwerk van Google Adsense.

Beveiliging van jouw gegevens

Groengrunn.nl maakt gebruik van een beveiligde verbinding door middel van een SSL-certificaat van Let’s Encrypt. Dat betekent dat alle gegevens die jij op deze website invoert versleuteld worden, zodat kwaadwillenden ze niet kunnen stelen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als bezoeker heb je altijd de controle over de informatie die je op deze website hebt achtergelaten. Als je graag een overzicht wil hebben van de gegevens die ik van jou bewaar op de website, stuur me dan een e-mail via evelijn@groengrunn.nl. Je kunt ook een e-mail sturen naar dat adres als je je gegevens wil wijzigen of verwijderen.

Ben je het niet eens met de manier waarop ik omga met jouw persoonsgegevens en wil je daarover een klacht indienen? Ga dan naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons